Το ΝΒΑ που έμεινε όνειρο και η Αυστραλία

Ανάμεσα σε παίκτη από το ΝΒΑ και τον Ουίλμπεκιν καταλήγει στον «1» ο Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνειρο του ΝΒΑ δεν έγινε πραγματικότητα για τον Σκότι Ουίλμπεκιν ούτε αυτή τη σεζόν. Μετά από τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Summer League, o πρώην πλέι μέικερ της ΑΕΚ κέρδισε μη εγγυημένο 4ετές συμβόλαιο με τους Σίξερς και γνώριζε πως όλα ήταν στο χέρι του.

Ανάλογα με την απόδοσή του στα φιλικά ματς θα κρινόταν και η παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας από τη Φιλαντέλφια. Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε ικανοποιημένος απ’ όσα “έβγαλε” στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η απόφαση της ομάδας δεν τον δικαίωσε. Παρότι άπαντες αναγνώρισαν πως είναι καλός αμυντικός και ταυτόχρονα σουτάρει ικανοποιητικά και σε συνθήκες πίεσης, ο Σκότι «κόπηκε» από το ρόστερ και πλέον αναζητά νέα ομάδα.

Η συμφωνία που είχε το καλοκαίρι με την πρώην ομάδα του από την Αυστραλία, τους Τάιπανς (με πολύ καλή πρόταση οικονομικά) δεν προχώρησε λόγω των Σίξερς και στην πορεία οι Αυστραλοί κάλυψαν τις δύο θέσεις των ξένων με τους Μάρκελ Σταρκς και Τόρι Κρεγκ. Από τον πρώτο που είναι πλέι μέικερ είναι ικανοποιημένοι αυτή τη στιγμή, ωστόσο ο Ουίλμπεκιν αποτελεί μεγάλο… έρωτα των διοικούντων αλλά και των φιλάθλων των Τάιπανς. ‘Ετσι, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί νέα πρόταση από τους Αυστραλούς για τον Αμερικανό γκαρντ.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της εφόσον το επιθυμεί μπορεί να μπει στο «παιχνίδι» για έναν παίκτη που παρέχει ασφάλεια στον «άσο» και σίγουρα οι επόμενες μέρες θα φανερώσουν τη διάθεση της ΚΑΕ και του Ντράγκαν Σάκοτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X