Τα ...αουτσάϊντερ από την Ισπανία

"Παίζει" του Χιμένεθ, λύσεις από τη λατινική αγορά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κούρσα της διαδοχής του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Τη στιγμή που ο Πογιέτ και ο Γκραθία δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει μεταξύ των υποψήφίων για τον πάγκο του Δικεφάλου, υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις προπονητών που συγκεντρώνουν τις δικές τους πιθανότητες (λιγότερες είναι αλήθεια) για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί τον πρώτο με τον οποίο επικοινώνησαν οι “κιτρινόμαυροι” μετά την παραίτηση του Δέλλα και η αλήθεια είναι ότι πλέον έχει μειωθεί κατά πολύ η αρχική οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Χιμένεθ είναι ο τελευταίος προπονητής που κατάφερε να κατακτήσει τίτλο με την ΑΕΚ (το κύπελλο Ελλάδας το 2011) και εντός ομάδας συγκεντρώνει αρκετές συμπάθειες.

Ένας άλλος συμπατριώτης του είναι ο Χουάν Κάρλος Γκαρίδο. Τον πρότεινε πέρυσι ο Βασίλης Τσιάρτας και παρά το γεγονός ότι ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε αφού αποφασίστηκε η παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία. Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα για την Ένωση.

Δεν …παίζουν όμως μόνοι τους από την ιβηρική χερσόνησο. Οι πληροφορίες θέλουν τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να μιλάει με δύο ακόμα ισπανόφωνους τεχνικούς και να αποφασίζει τις επόμενες μέρες για τον …εκλεκτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X