Με Φωτιάδη 4ο και βοηθό από τη Θράκη στη Ξάνθη

Με Φωτιάδη 4ο και βοηθό από τη Θράκη στη Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τριτσώνης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, έκλεισε τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, αλλά η ΑΕΚ δεν κρατιόταν το Σάββατο και διέλυσε με 5-1 τον Ηρακλή. Τώρα, ενόψει της πρεμιέρας του κυπέλλου, η ΕΠΟ έκανε πάλι τα περίεργα της. Ορισε διαιτητή της αναμέτρησης τον Δελφάκη από την Αρκαδία (γενικά καλό διαιτητή, που δεν έχει προκαλέσει με τις αποφάσεις του) και δεύτερο βοηθό του, τον Χούσκογλου του συνδέσμου Θράκης. Δηλαδή, γειτονικό και άμεσα επηρεαζόμενο από τη Ξάνθη και τον Καζναφέρη που λύνει και δένει στον πάγκο της.
Ακόμα πιο επικίνδυνος είναι ο 4ος διαιτητής που ορίστηκε η αναμέτρηση. Πρόκειται για τον Φωτιάδη από τις Σέρρες, την καρμανιόλα που είχε εμφανιστεί πέρυσι στη Ριζούπολη στο ματς με τον Απόλλωνα και είχε βαλθεί να διαλύσει την ΑΕΚ, αφήνοντας την με εννιά παίκτες! Είχε επιτρέψει το κατς των γηπεδούχων, δεν τους έδινε κάρτες, έκοβε με οφσάιντ τους «κιτρινόμαυρους» και είχε οδηγήσει στο τελικό 1-1. Για την ιστορία, πρώτος βοηθός θα είναι ο Αναστόπουλος, επίσης της Αρκαδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X