Κάλλιο αργά, παρά να ...κλαις αργότερα

Πογιέτ και Γκράθια στο κάδρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη ανεπίσημη αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΚ μετά την παραίτηση του Δέλλα ήταν να μην καθυστερήσουν οι διαδικασίες, έτσι ώστε να μη μείνει η ομάδα για αρκετό καιρό χωρίς προπονητή. Όταν το ξανασκέφτηκαν κατέληξαν στην απόφαση ότι ο Στέλιος Μανωλάς είναι η ενδεδειγμένη προσωρινή λύση, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο μέχρι να βρουν τον διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα. Ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση, γιατί εδώ που έφτασε η κατάσταση το θέμα δεν είναι να ρίξεις απλώς μια ματιά στο …δέντρο (που λέγεται κύπελλο και ντέρμπι με τον ΠΑΟ) , αλλά να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κάνεις στο …δάσος.

Η συγκεκριμένη απόφαση για τον αντικαταστάτη του Δέλλα είναι πολύ πιο σημαντική από κάθε άλλη απόφαση που θα παρθεί τους επόμενους μήνες, ακόμα και για την ενίσχυση του ρόστερ. Γι’ αυτό και το καλύτερο που έχουν να κάνουν στην Ένωση είναι να μη βιαστούν. Προτιμοτερο είναι να πάει η ομάδα με τον Στέλιο Μανωλά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρά να γίνει η παραμικρή κίνηση εντός της εβδομάδας, μόνο και μόνο για να κάνει ντεμπούτο ο νέος τεχνικός στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Έτσι κι αλλιώς, με την επιβλητική νίκη επί του Ηρακλή η διοίκηση κέρδισε χρόνο για να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή στο θέμα του νέου προπονητή. Φανταστείτε τι αντιδράσεις θα υπήρχαν σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα κόντρα στον “γηραιό”. Ο κόσμος θα απαιτούσε άμεσα να βρεθεί λύση, ίσως ακόμα και πριν το παιχνίδι στην Ξάνθη. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και η ομάδα πάει με περισσότερο ηρεμία στα δύο κρίσιμα ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος κι αυτό δίνει τη δυνατότητα στους υπευθυνους να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Όσο για τους υποψήφιους προπονητές με τους οποίους συζητούν οι “κιτρινόμαυροι” και συγκεκριμένα με τον Γκας Πογιέτ, ομολογώ ότι τον είχα μόνο ακουστά ως όνομα όταν ήθελε να φέρει τον Σκόκο στη Σάντερλαντ. Αυτές τις μέρες προσπάθησα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στην Αγγλία, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αξιόλογο ανερχόμενο προπονητή. Είναι αρνητικό το γεγονός ότι με εξαίρεση την πρώτη του σεζόν στη Μπράιτον δεν έχει εμπειρία από ομάδα με υψηλούς στόχους. Το ότι κατάφερε όμως να διατηρήσει τη Σάντερλαντ στην κατηγορία, σε μια σεζόν όπου αρχικά φαινόταν ανέφικτος στόχος, αποτελεί επιτυχία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X