Άλλη ΑΕΚ στην Ξάνθη

Άλλη ΑΕΚ στην Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το ματς με τον Ηρακλή, ο Στέλιος Μανωλάς ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν σκοπεύει να κάνει ευρύ ροτεϊσον για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη. Κυρίως διότι θεωρεί πως παρότι ακολουθεί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι ένας αγώνας σημαντικός για έναν στόχο που η ΑΕΚ θέλει να κυνηγήσει. Παρόλα αυτά ήδη από τότε στο μυαλό του ο Μανωλάς είχε πως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Απλώς στην πορεία προέκυψαν και κάποιες απουσίες. Όπως για παράδειγμα του τιμωρημένου Πέτρου Μάνταλου. Ή ο τραυματισμός του Χρήστου Αραβίδη που εκτός απροόπτου θα τον κρατήσει εκτός μάχης την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα ο Μανωλάς σκέφτεται να προχωρήσει και σε κάποιες άλλες αλλαγες. Κυρίως για να δώσει χρόνο συμμετοχής, σε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να έχουν ακόμα και θέση στη βασική ενδεκάδα, αλλά μέχρι τώρα έχουν παίξει λίγο. Όπως ο Γιάννης Ανέστης κάτω από τα δοκάρια ή ο Μιγκέλ Κορδέρο στην μεσαία γραμμή ή ακόμα και ο Θέσαρ Άρθο στο κέντρο της άμυνας. Άλλωστε και οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους. Και το ματς με την Ξάνθη προσφέρεται για να τους δοθεί αυτή η ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X