Θέλει να μπει στο παιχνίδι

Πρεμιέρα για τον Μανωλόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ προχωρά εξαιρετικά, αλλά ουδείς επιθυμεί να εγκαταλείψει από τώρα τον στόχο της Ευρώπης. Η Ενωση έχει ξεκινήσει με δύο ήττες, αλλά η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ακόμα ανοιχτή. Πολλά για το μέλλον θα εξαρτηθούν από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Νίζνι στο ΟΑΚΑ. Οι Ρώσοι είναι σε φουλ φόρμα όπως απέδειξε και η χθεσινή επικράτηση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά η ΑΕΚ θέλει να μπει ξανά στο παιχνίδι.
Όπως φανέρωσε και απέναντι στα Τρίκαλα, η ΑΕΚ πλέον αρχίζει να παίρνει λύσεις από σημαντικούς παίκτες που ήταν εκτός του προηγούμενο διάστημα. Ο Κατσίβελης απελευθερώνει τον Γουόρεν που μπορεί να αποδίδει σε πιο ελεύθερο ρόλο, ο Χέρστον αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, ο Καλαμπόκης συμπληρώνει τον Κάρτερ, ο Σαρικόπουλος ενισχύει τη ρακέτα μαζί με τον πολύτιμο Μιλόσεβιτς και τον σούπερ σταρ Μαυροκεφαλίδη.
Στην ΑΕΚ περιμένουν και την πιθανότητα συμμετοχής του Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της ομάδας πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο, οι πιθανότητες συμμετοχής είναι ελάχιστες, αλλά ο Ντούσκο έχει δείξει πως ξέρει να ξεπερνά τα προβλήματα. Ο διεθνής φόργουορντ είχε ταλαιπωρηθεί από βαριάς μορφής ίωση και για αυτό αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στην Ευρωκλινική Αθηνών, αλλά ήδη αισθανόταν καλύτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X