Αξιοι φιλοξενούμενοι της σουίτας

Εδώ και καιρό αποτελεί μυστικό πως ο περίεργος διαιτητής Δημητρόπουλος, μόνιμος θαμώνας στις σουίτες του Καραϊσκάκης και υπόδικος για ζητήματα που αφορούν τις ιστορίες των στημένων αγώνων, έψαχνε τρόπο να δικαιολογήσει την παρουσία του. Οσοι τον είδαν σήμερα στο Περιστέρι, θα είπαν με σιγουριά πως αυτό το παιδί είναι άξιος φιλοξενούμενος της σουίτας. Η παράσταση που έδωσε στο Περιστέρι, έμοιαζε με χειρουργική επέμβαση υψηλών απαιτήσεων.
Απολογισμός; Ο μέγας Ολυμπιακός του Βαγγέλη συνεχίζει με 8Χ8. Βέβαια, για να συμβεί αυτό απαιτήθηκε να γραφτεί ιστορία. Τα οφσάιντ εις βάρος του Ατρόμητου ήταν 13-0. Δεν διαβάσατε λάθος. 13 φορές αναγκάστηκαν οι βοηθοί να παίζουν λίμπερο για να καλύπτουν τα κόκκινα μετόπισθεν. Αυτός ο Γεωργαράκος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πιάστηκε το χέρι του σηκώνοντας δέκα φορές τη σημαία.
Αλλά δεν έφτανε αυτό. Κάθε άγγιγμα, κάθε φύσημα του αέρα στο δεύτερο ημίχρονο δινόταν φάουλ για το μεγαθήριο του Πειραιά. Ετσι, ο γίγας Μποτία, αυτός που την προηγούμενη εβδομάδα είχε βγάλει νοκ άουτ τον Ντίντακ με κίνηση κατς, αναδείχθηκε και μέγας σκόρερ με δύο τέρματα. Τύφλα να έχει ο μαύρος Ιντέγιε δηλαδή. Και για να είναι βέβαιοι πως δεν θα γίνει καμία ζημιά στο φινάλε, σφύριξε τη λήξη στο 3:40 των καθυστερήσεων, ενώ είχε δείξει τέσσερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X