Ασταμάτητος ο Λουκάς

Ασταμάτητος ο Λουκάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης για τρία τουλάχιστον δεκάλεπτα έδειχνε διατεθειμένος να τινάξει στον αέρα όλα τα κοντέρ με τρομερές επιδόσεις στο σκοράρισμα –μετρούσε 10/10 σουτ- μέχρι που έριξε ρυθμούς όταν κρίθηκε το παιχνίδι και αστόχησε σε δύο προσπάθειες. Ακόμη και έτσι χωρίς τελικά να φτάσει σε ρεκόρ καριέρας, είχε εννιά εύστοχα δίποντα που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση. Οχτώ είχε χθες ο Δημήτρης Μαυροειδής στο ματς της Κηφισιάς με το Λαύριο.
Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε χθες, ο Μαυροκεφαλίδης ξεπέρασε τα 700 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο διεθνής φόργουορντ έφτασε τα 262 παιχνίδια Πρωταθλήματος και ανέβηκε στην 59η θέση της σχετικής λίστας από το 1992, προσπερνώντας τον Φάνη Κουμπούρα. Με τους 26 πόντους που σημείωσε χθες, έφτασε τους 2.231 και ανέβηκε στην 52η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφήνοντας πίσω του στους 2.217 τον Γιάννη Μπουρούση. Επιπλέον, με τα εννιά εύστοχα δίποντα που είχε, ο Μαυροκεφαλίδης έφτασε τα 809 και βρίσκεται πλέον στην 23η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, αφήνοντας στην 24η και στα 804 δίποντα τον Νίκο Οικονόμου.
Πηγή: esake.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X