Το απίστευτο ρεκόρ του Γουόρεν

Τα 14άρια, το 11άρι, το 26άρι, η 1η
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τελευταίες εμφανίσεις της ΑΕΚ (σε Ευρώπη κυρίως) δημιούργησαν προβληματισμό και σε ένα βαθμό αμφισβήτηση για κάποιους παίκτες. Ο Κρις Γουόρεν ήταν ένας από αυτούς όμως η εμφάνιση του κόντρα στα Τρίκαλα, αν δεν ήταν «απάντηση», σίγουρα ήταν αρκετή για να γράψει ιστορία τόσο ως προς την «Βασίλισσα» όσο και ως προς το ελληνικό Πρωτάθλημα στο σύνολο του. Οι 14 ασίστ που μοίρασε ο Γουόρεν δεν είναι μόνο η καλύτερη φετινή επίδοση – 10 είχε την περασμένη Δευτέρα στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ο Βασίλης Σπανούλης – αλλά και η 2η καλύτερη στην ιστορία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ!

Τόσες είχε δύο φορές ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, την περίοδο 2003-04 με τον ΠΑΟΚ κόντρα στο Περιστέρι και με τον Πανελλήνιο την περίοδο 2005-06 κόντρα στον Μακεδονικό. Κορυφαία επίδοση στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος παραμένει εκείνη της πρεμιέρας της περιόδου 1993-94 όταν ο Νίκος Γκάλης ως παίκτης του Παναθηναϊκού μοίρασε 15 ασίστ κόντρα στον Άρη. Ακόμη και έτσι η χθεσινή επίδοση των 14 ασίστ του Κρις Γουόρεν, είναι η καλύτερη των τελευταίων 10 χρόνων στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η κορυφαία στην ιστορία της ΑΕΚ σε αυτήν!

Παράλληλα ο Αμερικανός γκαρντ έγινε ο πρώτος παίκτης της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ που σημείωσε «νταμπλ-νταμπλ» με πόντους και ασίστ. Είναι ο 3ος παίκτης της ΑΕΚ με «νταμπλ-νταμπλ» μετά από εκείνα που έκαναν κόντρα στον ΠΑΟΚ Μαυροκεφαλίδης και Μιλόσεβιτς.

Πηγή: esake.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X