Τα…σπάνε οι παίκτες της «Βασίλισσας»

ΑΕΚ – Τρίκαλα 82-65 (TEΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα στον προβληματισμό που προκλήθηκε από τον κυπελλικό αποκλεισμό και τις ευρωπαϊκές ήττες, η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα κάνει πράγματα και θαύματα. Επειτα από τρεις αγωνιστικές – εκκρεμούν τα ματς του Παναθηναϊκού σήμερα και του Ολυμπιακού αύριο, αλλά οι Πειραιώτες έχουν ήδη μια ήττα – η Ενωση φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Και προς επίρρωση της πρωτιάς, πολλοί παίκτες της βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των στατιστικών κατηγοριών.
Πρώτος και καλύτερος, ο απίστευτος Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο «Λου» της ΑΕΚ κάνει όργια και είναι μακράν πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας απολογισμό 72. Ο Λουκάς είναι πρώτος και στα εύστοχα δίποντα με 17, πέμπτος στα ριμπάουντ με 24, δεύτερος στους πόντους με 55, τέταρτος στα κερδισμένα φάουλ με 14, αλλά και τρίτος στα λάθη με δέκα.
Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα του ενός. Αναμφίβολα, εντυπωσιακή είναι η πρωτιά του Γουόρεν στις ασίστ, όπου έχει συνολικά 22 (με 14 χθες). Εξίσου σημαντική και η κορυφή του Μιλόσεβιτς στα ριμπάουντ με 31. Επίσης, πρώτος στα κοψίματα είναι και ο Σαρικόπουλος με τρία, έστω και αν είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι τη χθεσινή αναμέτρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X