Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Ηρακλή

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Ηρακλή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr βάζει κάτω από το μικροσκόπιο, τους 14 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Ηρακλή:

Αλάιν Μπαρόχα: Για μια ακόμα φορά έδειξε εξαιρετική αντίδραση, στο τετ α τετ που είχε με τον Πασά. Το γκολ το δέχεται σχεδόν από το ένα μέτρο με ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης.

Ντίντακ Βιλά: Από το καλύτερα παιχνίδια που έχει κάνει ο Ισπανός ακραίος μπακ. Με πολύ πάθος, πολλή ενέργεια και πολλή δουλειά από την πλευρά του και αμυντικά αλλά και επιθετικά.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ. Μετά από καιρό έβγαλε όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του. Ήταν γρήγορος στις αντιδράσεις του, αλλά και δυναμικός στις μονομαχίες.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και επέστρεψε δριμύτερος. Πολύ καλός στα καθήκοντα του, ενώ με την μπάλα στα πόδια του προσπάθησε να μοιράσει σωστά και να οργανώσει παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

Ροντρίγκο Γκάλο: Έβγαλε και αυτός πολλή δουλειά από την πλευρά του, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο ΟΑΚΑ έδωσε και ασίστ. Μοναδική του αδράνεια, ότι άφησε τον Πασά να βγάλει την σέντρα ανενόχλητος στο γκολ του Ηρακλή.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Εμφανίστηκε ξανά ο γνωστός και σούπερ Σουηδός, που “καταπίνει” τους αντιπάλους και κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή. Έκανε πολλή δουλειά και στο ανασταλτικό και στο δημιουργικό κομμάτι. Δικό του το μισό γκολ του Μπουονανότε.

Αντρε Σιμόες: Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Πορτογάλο μέσο. Ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, δούλεψε πολύ και είχε καταλυτική παρουσία. Πίεσε πολύ τους αντιπάλους. έκλεισε χώρους και έκλεψε μπάλες. Στο δεύτερο βοήθησε και δημιουργικά.

Πέτρος Μάνταλος: Όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ περνούσε από τα πόδια του. Δεν σκόραρε, είχε δοκάρι σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, είχε συμμετοχή τουλάχιστον στα τέσσερα γκολ και έδινε τον ρυθμό και τον τόνο στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Έλντερ Μπαρμπόσα: “Αφηνιασμένος” παρουσιάστηκε στο γήπεδο ο Πορτογάλος εξτρέμ. Ήταν σε μεγάλα κέφια, έκανε την ιδανική σέντρα στο πρώτο γκολ του Βάργκας, σκόραρε ο ίδιος, ενώ έφτανε μέχρι και την γραμμή του άουτ για να μαρκάρει αντιπάλους και να κόψει.

Ρόναλντ Βάργκας: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ και σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός. Έβαλε δυο γκολ, έστρωσε την μπάλα στον Αραβίδη για το δικό του γκολ και γενικώς ήταν μια μόνιμη απειλή για την αντίπαλη εστία.

Χρήστος Αραβίδης: Επέστρεψε και αυτός στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, πέτυχε γκολ με ιδανική εκτέλεση και ήταν συνεχώς ένας πονοκέφαλος για την άμυνα του Ηρακλή. Έφαγε και πολύ… ξύλο μέχρι να βγει τραυματίας.

Μακόλεϊ Κρισάντους: Μπήκε στο γήπεδο σ’ ένα σημείο του ματς που η ΑΕΚ βρήκε πολλούς χώρους στην άμυνα του Ηρακλή, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε κανέναν.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Μόλις ένα τέταρτο έπαιξε. Αλλά στο διάστημα αυτό πέτυχε ένα γκολ, έδωσε μαγική πάσα στο δοκάρι του Μάνταλου, ενώ ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις που έκανε η ΑΕΚ.

Μιγκέλ Κορδέρο: Αγωνίστηκε πολύ λίγο και φυσικά πρόλαβε να έχει ελάχιστη συμμετοχή στα δρώμενα του ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X