Ήττα για την Κ20 από τον Ηρακλή

Ήττα για την Κ20 από τον Ηρακλή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H K20 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον Ηρακλή στο δημοτικό γήπεδο Σπάτων για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Σούπερ Λιγκ. Παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, η Ένωση ήταν πιεστική ωστόσο πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 0-0. Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 52ο λεπτό με τον Μεζίνη και στη συνέχεια αφοσιώθηκαν στη διατήρηση του αποτελέσματος. Η ΑΕΚ ήταν επιθετική σε όλη τη διάρκεια του β’ μέρους, ωστόσο δεν βρήκε λύσεις. Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής πέτυχε το δεύτερο του γκολ με τον Γκιάτα και όλα κρίθηκαν.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον κάτω από τη μέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής πλέον την προσπέρασε καθώς έχει 11.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Γραμματίκας (76′ Παπάζογλου), Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (46′ Λίτσι), Αντωνίου (57′ Ντομπριβόγιε), Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Χουζούρης, Αβραμίδης, Τσότρας, Παναγιωτίδης (90′ Καρβούνης) Ρώτας, Συμεωνίδης (64′ Μπικιάρης), Μεζίνης (88′ Γκιάτας), Αμαραντίδης, Δούμτσιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X