Ερχεται η ανατροπή και το ταμείο

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα δεδομένα ανέδειξαν οι προτάσεις της Παρασκευής για το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr. Εσπασε το σερί του Καπετανάκου, ο Βογιατζάκης έδειξε πως δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, ο Καπίρης έκανε τη διαφορά, ο Καζαντζόγλου ξύπνησε, ο Τσίλης ακόμα κοιμάται. Η μέρα είναι καλή, οι αποδόσεις που προσφέρει η Interwetten καλύτερες και εσείς ξεκινήστε δουλειά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 (1,75)
Πολλά μαζεμένα “στραπάτσα” για τον Παναιτωλικό. Πρώτο εντός έδρας ματς με τον Ματζουράκη στον πάγκο. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 (1,90)
Καλά τα αστειάκια με την Παρί μεσοβδόμαδα, δυνατή ομάδα η Θέλτα και καλοδουλεμένη, αλλά όταν θα πάρει μπροστά η «Βασίλισσα» δεν έχει αντίπαλο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: 1 (1.60)

Οι Πατρινοί έρχονται από 2 ήττες και βλέπουν ως… τελικό το ματς με τους Ροδίτες. Σε 4 ματς στην Πάτρα, μόνο νίκες έχει ο Απόλλωνας με τον Κολοσσό.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΑΕΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΕΚ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (2,55)
Περισσότερο το προαίσθημα για καλό ματς από την ΑΕΚ με τουλάχιστον δύο γκολ με οδηγεί σε αυτή την επιλογή. Πολύ καλή και η απόδοση ταυτόχρονα. 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΑΕΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΒΕΡ 2,5 (2,25)

Αφού πρώτα καταγγείλω τους αναξιόπιστους Γάλλους που δυο συνεχόμενες μέρες μας έριξαν κουβά, θα ποντάρω στην αντίδραση που θα βγάλουν οι παίκτες της ΑΕΚ σήμερα, με πολλά γκολ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 14,82
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 13,15
3. ΚΑΠΙΡΗΣ 12,15
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 11,3
5. ΤΣΙΛΗΣ 10,3

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X