Ο άνθρωπος που πήρε τον Σκόκο στην Αγγλία

Ο άνθρωπος που πήρε τον Σκόκο στην Αγγλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερους από έναν λόγους είχε η ΑΕΚ να βάλει ψηλά στην λίστα της, τον Γκας Πογιέτ. Νέος, φιλόδοξος, με ισχυρή προσωπικότητα, με παραστάσεις από Πρέμιερ Λιγκ και άριστη γνώση της ψυχοσύνθεσης των Λατίνων ποδοσφαιριστών. Όμως υπάρχει και ένα επιπλέον λόγος που δεν είναι προφανής. Αλλά είναι ισχυρός. Ο Πογιέτ είναι ο άνθρωπος που έπεισε πριν από περίπου δυο χρόνια τον Νάτσο Σκόκο, να κάνει το μεγάλο βήμα προς την Πρέμιερ λιγκ. Τον Γενάρη του 2014 είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για τον “Υδραυλικό” να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά αυτή την φορά για να παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα. Είχε προτάσεις και από την Ισπανία και από την Ιταλία. Και ειδικά την Πριμέρα Ντιβιζιόν ο Σκόκο την προτιμούσε. Όμως ο Πογιέτ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να πείσει τον “Υδραυλικό” να δοκιμάσει στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Σάντερλαντ. Ο Σκόκο είχε μια σειρά από επιφυλάξεις. Τις γκρέμισε όλες ο πεισματάρης Ουρουγουανός και πήρε τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ στο Στάδιο του Φωτός.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο Πογιέτ και όπως θα τα ήθελε ο Σκόκο. Δεν “επιασε” στην Αγγλία ο “Υδραυλικός” και επέστρεψε στην Αργεντινή μετά από περίπου έξι μήνες. Όμως για τον Πογιέτ πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X