Δημητρίου: "Δυνατά από την αρχή"

Δημητρίου: "Δυνατά από την αρχή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Νίκος Δημητρίου, συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ, μίλησε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00) με τα Τρίκαλα:

«Παρά τις επικείμενες απουσίες θεωρώ, ότι πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για μια καλή εμφάνιση και νίκη επί των Τρικάλων. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να βελτιώσουμε αισθητά την εικόνα μας σε σχέση με την αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, αλλά και σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις μας γενικότερα. Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με δύο νίκες το Πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μια ομάδα που τρέχει στον αιφνιδιασμό. Έχει μια ισορροπία σε όλους τους τομείς. Έχει πετύχει και μια σπουδαία νίκη μέσα στην Αμαλιάδα επί του Κοροίβου. Έρχονται στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος. Κι αυτό, ξέρετε, ενίοτε μεγεθύνει τις ικανότητες του αντιπάλου. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και να προσπαθήσουμε να τον «τελειώσουμε» όσο το δυνατόν συντομότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X