Μένουν μόνο μέχρι να φύγουν

Μένουν μόνο μέχρι να φύγουν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα χρόνου αποτελεί για την ΑΕΚ η αποχώρηση των Γουόρεν και Ανοσίκε από την ομάδα. Όπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, η απόφαση για αντικατάσταση τους είναι δεδομένη. Ωστόσο, αμφότεροι θα μείνουν στο ρόστερ μέχρι να…φύγουν. Αυτό σημαίνει πως στις μέρες που ακολουθούν στην Ενωση θα επιχειρήσουν να βρουν «1» και «5» – κυρίως από τα κοψίματα του ΝΒΑ και τις καλές περιπτώσεις που θα προκύψουν – παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και παράλληλα ομάδες για να μετακινηθούν οι δύο Αμερικανοί.
Για τον Γουόρεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, όπου διατηρεί εξαιρετικό όνομα έπειτα από την περυσινή καλή σεζόν που έκανε. Παράλληλα, στο παιχνίδι υπάρχει και η ισπανική Εστουντιάντες, που δείχνει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ. Επίσης, υπάρχει κινητικότητα και από ιταλικές ομάδες για τον Ανοσίκε, που είχε κάνει δύο πολύ καλές σεζόν στη γειτονική χώρα.
Πέραν των δύο θέσεων, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν όποια ακόμα κίνηση απαιτηθεί για την ενίσχυση της ομάδας. Ζητούνται παίκτες που θα δώσουν λύσεις στο περιφερειακό σουτ και κυρίως ένα «3άρι» που θα δίνει πόντους από μακριά. Βέβαια, υπάρχουν δεσμεύσεις για μέχρι έξι ξένους στο ρόστερ, ενώ οι αλλαγές – με βάση τον περυσινό κανονισμό του ΕΣΑΚΕ – ήταν τρεις τώρα και άλλες τόσες μετά την αλλαγή του χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X