Ντράγκαν εξηγήσου και βρες λύσεις

Σάκοτα: «Εχουμε θέμα με τους πλέι μέικερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν είναι άκρως προβληματική. Στην Ενωση επικρατεί σκεπτικισμός, καθώς φαίνεται πως η ομάδα έχει πολλά κενά και αδυναμίες που δεν καλύπτονται. Και που δεν δικαιολογούνται, από τη στιγμή που αυτή η ομάδα σχεδιάστηκε με άνεση χρόνου και χρημάτων, αποκλειστικά από τον Ντράγκαν Σάκοτα. Γι’ αυτό και ο πρωταθληματικός τεχνικός είναι εκείνος που θα πρέπει να βρει τις λύσεις και να εξηγήσει πως θα ανακάμψει η ομάδα.
Στην ΚΑΕ έχουν προγραμματίσει διοικητικό συμβούλιο για την προσεχή Τρίτη. Εκεί θα παρευρεθεί και ο Ντράγκαν Σάκοτα, ώστε να εξηγήσει τις αιτίες των χαμηλών πτήσεων. Να γίνει αντιληπτό γιατί υπήρξαν λάθος επιλογές, αλλά και γιατί δεν έχουν αξιοποιηθεί παίκτες όπως ο Σκραμπ ή ακόμα και ο Σαρικόπουλος. Ταλαντούχοι, που θα έδιναν βάθος στην ΑΕΚ, αλλά είναι σχεδόν εξαφανισμένοι.
Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικατάστασης του Σάκοτα για τη διοίκηση της ΑΕΚ. Ο πρωταθληματικός «Σάλε» περιβάλλεται με εμπιστοσύνη, αλλά στην Ενωση δεν κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Ηδη, με τη συμφωνία με τον Μανωλόπουλο εκτιμάται πως θα λυθεί το πρόβλημα στις καθημερινές προπονήσεις, το «διάβασμα» του αντιπάλου και το στήσιμο της ομάδας. Και θα υπάρξουν όσες ακόμα κινήσεις απαιτηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X