Φουλάρει τις επαφές ο Μιλοβάνοβιτς

Μετά την οριστικοποίηση της ανόδου προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναζήτηση του τεχνικού που θα αντικαταστήσει τον Τραϊανό Δέλλα συνεχίζεται στην ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να εντείνει τις επαφές του με τους υποψήφιους διαδόχους του Έλληνα προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου απουσίαζε στο εξωτερικό για σοβαρή οικογενειακή του υπόθεση, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους προπονητές που έχει ξεχωρίσει και πιστεύει ότι μπορούν με επιτυχία να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Πρόθεση του Μιλοβάνοβιτς είναι ως το τέλος της εβδομάδας να έχει καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις (το πολύ) ώστε μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πάρουν οριστική απόφαση και να μπουν στη διαδικασία των τελικών επαφών μαζί του, έτσι ώστε να μη χαθεί περισσότερος χρόνος.

Απ’ την πλευρά της ομάδας έχουν διαψευστεί (για διαφορετικούς λόγους) τα ονόματα που ήδη έχουν δει το φως το φως της δημοσιότητας, με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να επιμένουν ότι αναζητούν έναν ισπανόφωτο προπονητή, όχι σε μεγάλη ηλικία, αλλά με εμπειρία από προηγμένο πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X