Οι δύο σκέψεις του Μανωλά για την ενδεκάδα

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη προπόνηση του Στέλιου Μανωλά ως προπονητής της ΑΕΚ και πρώτη …διπλή δοκιμή ενδεκάδας ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε ότι ακόμα δεν έχει καταλήξει ούτε στο σύστημα ούτε και στα πρόσωπα που θα επιλέξει στο παιχνίδι με τον “γηραιό”.

Αρχικά με την ομάδα των βασικών επέλεξε τους ίδιους έντεκα που βρέθηκαν στην πρώτη σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό σε διάταξη 4-2-3-1. Ήταν δηλαδή οι Ντίντακ, Γκάλο, Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος στην άμυνα. Οι Γιόχανσον – Σιμόες στη μεσαία γραμμή και τριάδα μπροστά τους, την οποία αποτελούσαν οι Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Μάνταλος πίσω από τον Αραβίδη.

Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη του Στέλιου Μανωλά για την ενδεκάδα, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έκανε αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σύστημα. Καταρχάς άλλαξε τους κεντρικούς αμυντικούς βάζοντας με την ομάδα των βασικών τους Κολοβέτσιο και Άρθο, ενώ στα άκρα παρέμειναν οι Γκάλο – Ντίντακ. Στη μεσαία γραμμή έπαιξε ως “κόφτης” ο Γιόχανσον, με εσωτερικούς χαφ τον Μάνταλο και τον Μπουονανότε, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν ο Βάργκας δεξιά, ο Μπαρμπόσα αριστερά και ο Αραβίδης στην κορυφή σε σύστημα 4-3-3.

Όλα δείχνουν ότι ο προπονητής της ΑΕΚ θα πάρει αύριο τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα και τη διάταξη που θα επιλέξει στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X