Εγινε η ανατροπή και έστειλε ταμείο

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτά μόνο στο πρωτάθλημα του enwsi.gr μπορούν να συμβαίνουν. Οι έσχατοι μέσα σε μία και μόνο ημέρα να έρθουν πρώτοι. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με γκουρού του στοιχήματος, όπως αποδεικνύεται η τριπλέτα Βογιατζάκη, Καπετανάκου και Τσίλη, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ηδη, το παιχνίδι είναι στα…κόκκινα και η μέρα σήμερα με Γιουρόπα Λιγκ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι σημερινές προτάσεις, πάντα με τις εξαιρετικές αποδόσεις της Interwetten, μπορούν να αλλάξουν πάλι τα δεδομένα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 (1.85)
Οι Κύπριοι προέρχονται από πέντε αγώνες χωρίς νίκη στην Ευρώπη, αλλά έφτασε η στιγμή για την πρώτη επιτυχία της σεζόν. Για δεύτερο αποτέλεσμα προτείνω το Goal/Goal, αλλά ως βασική επιλογή για το πρωτάθλημα του enwsi.gr θα στηρίξω τον άσο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΓΙΑΞ GOAL – GOAL (1,65)
Λεφτά υπάρχουν στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Φενέρ Μπαχτσέ υποδέχεται τον Αγιαξ και πιστεύω πως και οι δύο θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 (1.85)
Οι Κύπριοι του Κετσπάγια βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ από τους Αρκάδες που φέτος είναι μια αναξιόπιστη ομάδα. Χωρίς βαθμό ο ΑΠΟΕΛ σήμερα παίζει τα… ρέστα του για να κερδίσει με τον Καβενάγκι σε τρελά κέφια.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΠΑΟΚ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ GOAL – GOAL (1,85)
Θα βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες. Έχουν ποιότητα στην επίθεση, οι άμυνες τους δεν είναι ότι καλύτερο. Φαβορί λοιπόν το G/G.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2 (2,60)
Συνεχίζουμε με ρίσκο στις μεγαλούτσικες αποδόσεις. Η Μαρσέιγ είναι καφενείο στο γαλλικό πρωτάθλημα και γι αυτό έχει χαιρετήσει εκεί κάθε στόχο. Της έχει μείνει μόνο η Ευρώπη και θα την κυνηγήσει. Και για να την κυνηγήσει πρέπει να κερδίσει στην Πορτογαλία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 13,97
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 12,3
3. ΤΣΙΛΗΣ 12,3
4. ΚΑΠΙΡΗΣ 10,75
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 10,7

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X