Επιτυχημένο το Football Festival στη Χαλκίδα

Επιτυχημένο το Football Festival στη Χαλκίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσία της διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο FOOTBALL FESTIVAL που διοργάνωσε η  συνεργαζόμενη ομάδα του Δικτύου AEK FC Development Network, Αναγέννηση Ευρίπου (Σχολή Ποδοσφαίρου Σούλης Παππάς) στη Χαλκίδα (17-18.10. 2015).

Μικροί αθλητές ηλικίας 6 μέχρι 14 ετών πήραν μία μικρή γεύση του τρόπου εκγύμνασης της ΑΕΚ και της γενικότερης προπονητικής της φιλοσοφίας. Η οργάνωση της δραστηριότητας και η πληροφόρηση των παιδιών ήταν σε υψηλό επίπεδο.

Η συμμετοχή των παιδιών στο διήμερο Football Festival ήταν μεγάλη. Τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη δραστηριότητα είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με τους προπονητές της σχολής και με τους υπεύθυνους της Κεντρικής Διεύθυνσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ Κ. Ζελενίτσα και Κ. Σίσκο.  Οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να λάβουν στο τέλος του διημέρου αναμνηστικό δίπλωμα. Στη διάρκεια του διημέρου υπήρξε επικοινωνία και ανατροφοδότηση της δραστηριότητας στους Προπονητές της σχολής από τη Διεύθυνση του Δικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X