«Τελειωμένος» ο Γουόρεν, δύσκολα και ο Ανοσίκε

Κλείνουν τα αυτιά και θέλουν μόνο νίκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σαφές έπειτα από τα πρώτα επίσημα ματς της ΑΕΚ, πως υπάρχει ελάχιστη προσφορά από τους παίκτες που επιλέχθηκαν στις θέσεις «1» και «5». Τόσο ο Γουόρεν, όσο και ο Ανοσίκε, αν και ήρθαν – ειδικά ο πρώτος – για να κάνουν τη διαφορά, δεν έχουν καταφέρει να είναι τίποτε περισσότερο από ρολίστες. Και αμφότεροι, φαίνεται πως οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου.
Στην ΑΕΚ φαίνεται πως θα πάρουν το ρίσκο, αν και με τις δύο γρήγορες αντικαταστάσεις (στο μπάσκετ ο Οκτώβριος είναι πολύ νωρίς για μια σεζόν που τελειώνει τον Ιούνιο) θα έχουν έπειτα μόνο μία ζαριά για να αλλάξουν την κατάσταση. Ωστόσο, δεν πρόκειται να υπάρξουν βεβιασμένες κινήσεις και σίγουρα θα υπάρξει σύνεση έπειτα από τις λάθος επιλογές του καλοκαιριού (συμπεριλαμβανομένου και του Ορτον).
Για τον Γουόρεν υπάρχει ελπίδα πως το καλό όνομα που διατηρεί ακόμα στην Τουρκία, θα φέρει γρήγορα κάποια πρόταση από ομάδα της γειτονικής χώρας. Με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ δεν θα επιβαρυνθεί όλο το συμβόλαιο του και θα έχει μεγαλύτερη άνεση στην αντικατάσταση του. Οσο για τον Ανοσίκε, φαίνεται πως τελικά θα υπάρξουν κινήσεις με παίκτες που «κόβονται» από το ΝΒΑ, καθώς ο Αμερικανός δεν καλύπτει τα στάνταρ της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X