Τα «αγκάθια» στο ρόστερ

Οι μαύρες νύχτες της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός αναλυτής στο μπάσκετ για να καταλάβει τις ανισορροπίες και τα λάθη στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Μια ομάδα που χτίστηκε με πολύ χρόνο και χρήμα, αλλά μέχρι τώρα προκαλεί προβληματισμό με την εικόνα της. Αναμφίβολα το ματς με τους Τούρκους δεν είναι κριτήριο – δεδομένου πως είναι ομάδα Ευρωλίγκας, φαβορί του ομίλου – αλλά η ΑΕΚ δείχνει καχεκτική εικόνα σε σειρά παιχνιδιών. Και πλέον, μοναδική απώλεια είναι ο Κατσίβελης.
Μέγιστο ζήτημα οι ξένοι. Ο Γουόρεν δεν αποδίδει ούτε ως πλέι μέικερ, ούτε ως γκαρντ. Δείχνει μονοδιάστατος και σαφέστατα υπήρξε λάθος στην επιλογή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ανοσίκε, που σε κάθε ματς χρησιμοποιείται και λιγότερο. Δεν δίνει λύσεις επιθετικά, φορτώνεται εύκολα με φάουλ και προσφέρει βοήθειες μόνο στα ριμπάουντ. Ακόμα μεγαλύτερο θέμα, ο Χέρστον που σε καμία περίπτωση δεν πείθει πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και να δικαιολογεί το υψηλό συμβόλαιο και την επένδυση που υπήρξε.
Η ΑΕΚ έχει σαφές πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ. Εκεί βέβαια, υπάρχει και η…παγκόσμια πρωτοτυπία, οι καλύτεροι σουτέρ να είναι οι δύο ψηλοί, Μαυροκεφαλίδης και Σάκοτα! Αλλά όταν αυτοί βγαίνουν να σουτάρουν αδειάζει η ρακέτα. Επίσης, ο Κάρτερ είναι ακόμα σε ρηχά νερά, ο Λουκάς μπλοκάρει από σύνθετες άμυνες, ο Μιλόσεβιτς του ύψους ή του βάθους. Παίκτες όπως ο Σκραμπ που ήρθε με προσδοκίες παίζουν ελάχιστα, Παύλος και Ατιτς είναι εξαφανισμένη και η ΑΕΚ είναι εγκλωβισμένη στον Παπαντωνίου που δεν έπαιζε τον καιρό του…Κάιλς και τον Καλαμπόκη που ήρθε για να κοντράρει τον Κάρτερ στις προπονήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X