«Είναι κακό που έφυγε ο Δέλλας»

«Είναι κακό που έφυγε ο Δέλλας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ καθώς και στην προσεχή δύσκολη αποστολή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Ξενίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι κακό για τον Ηρακλή που έφυγε ο Δέλλας. Η αλλαγή προπονητή φέρνει προ των ευθυνών τους παίκτες και συνήθως από το αμέσως επόμενο ματς βλέπουμε μια διαφορετική ομάδα. Ούτως ή άλλως ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Ηρακλή, τώρα έγινε ακόμη δυσκολότερο».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο Ηρακλής σύμφωνα με τις δυνατότητές του έπαιξε το μάξιμουμ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ χειρότερος από τον Ηρακλή. Είχε απλά την κατοχή της μπάλας χωρίς ουσία. Ήταν ένα παράξενο ματς. Μπήκαν έξι γκολ, χωρίς να υπάρξουν έξι φάσεις. Είδαμε πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες».

Για το τι χρειάζεται μεταγραφικά ο Ηρακλής: «Το υλικό του Ηρακλή δεν είναι για τον Ηρακλή που φανταζόμαστε. Έπρεπε να ενισχυθεί από το καλοκαίρι. Θέλει τρεις παίκτες ποιότητας στον άξονα. Γιατί ο Ηρακλής υστερεί και θέλει μεταγραφές αν θέλει να τελειώσει νωρίς το θέμα παλεύουμε για να μην κινδυνεύσουμε στο τέλος.

Αυτήν την στιγμή παλεύει για να μην είναι στο χαμηλό γκρουπ. Όταν με δύο αδύναμες θεωρητικά ομάδα χάνεις εντός έδρας αυτόματα κατατάσσεσαι σε αυτήν την κατηγορία. Ο Ηρακλής πρέπει να πάρει παιχνίδια με ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X