Οι λύσεις για τη διαδοχή του Δέλλα

Δέλλας: «Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχοντας κάνει ήδη κάποια προεργασία και θέτοντας βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να καλύπτει, κινείται η ΑΕΚ στην εύρεση του διαδόχου του Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το δίπτυχο που θα πρέπει να καλύπτει ο νέος προπονητής, αφορά αφ’ ενός την επαναφορά της ομάδας σε ανταγωνιστικό επίπεδο και τη διεκδίκηση τίτλων (δεδομένου πως η χρονιά βρίσκεται ακόμα στην αρχή της ) και αφ’ ετέρου να κρίνει, να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει το ρόστερ.
Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, στην ΑΕΚ προσανατολίζονται σε κάποιον προπονητή από τη λατινική αγορά. Κριτήριο γι’ αυτό δεν είναι μόνο η παρουσία πολλών ισπανόφωνων στην ομάδα, αλλά και η δυναμική που αναπτύσσει η συγκεκριμένη σχολή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στην ΑΕΚ θέλουν έναν προπονητή μακράς πνοής, που θα εμπνεύσει και θα είναι λύση και δεν επιθυμούν κάποια προσωρινή λύση. Ιδανικά, θα ήθελαν κάποιον άφθαρτο, δίχως παλιότερη παρουσία στην ΑΕΚ ή και στην Ελλάδα ακόμα.
Με στόχο να μη μετατραπεί σε σίριαλ, στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει επαφές. Ο Χιμένεθ είναι στη λίστα, αλλά δεν φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Πάκο Ερέρα είναι τεχνικός που αρέσει λόγω εμπειρίας και επιθετικού στυλ και βρίσκεται στη λίστα. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες λύσεις: ο Αργεντινός Ρικάρντο Γκαρέκα, τεχνικός της Εθνικής Περού με σπουδαίο όνομα στη Λατινική Αμερική ή ο Πορτογάλος Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που έχει αρκετούς θαυμαστές. Δεδομένα πάντως δεν θα είναι Ελληνας ή Σέρβος και ο νέος προπονητής είναι εκείνος που θα επιλέξει τους συνεργάτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X