"Παίζει" του Χιμένεθ, λύσεις από τη λατινική αγορά

"Παίζει" του Χιμένεθ, λύσεις από τη λατινική αγορά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής που οδήγησε στην ΑΕΚ στο τελευταίο τρόπαιο της ιστορίας της, φαίνεται πως προβάλει αυτήν τη στιγμή ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους για τη διαδοχή του Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται ως επιλογή με αρκετό ενδιαφέρον για την Ενωση, καθώς είναι τεχνικός με εμπειρία, γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και της ομάδας, δυνατότητα να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, αλλά και να αναδεικνύει τα «αστέρια», ειδικά τους ισπανόφωνους. Κατά πληροφορίες, έχουν υπάρξει ήδη διερευνητικές επαφές και υπάρχει θετικό κλίμα για να ολοκληρωθεί η επιστροφή. Ο Χιμένεθ μετά την ΑΕΚ είχε εργαστεί στη Σαραγόσα και στην Αλ Ραγιάν του Ντουμπάι. Ο Ισπανός δείχνει πολύ θετικός στην προοπτική να φορέσει ξανά την «κιτρινόμαυρη» φόρμα.
Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει πως θα βρει κανονικό προπονητή και δεν αναζητά κάποιον διαχειριστή της περιόδου. Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή και στην Ενωση θεωρούν πως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Γι’ αυτό θέλουν έναν τεχνικό που θα μπορέσει να εμπνεύσει τον σύλλογο και θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του. Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως στην ΑΕΚ έχουν αποκλείσει κάθε σκέψη για Ελληνα προπονητή ή κάποιον που θα βρίσκεται στην Ελλάδα όπως ο Λουτσέσκου. Πέραν του Χιμένεθ εξετάζονται και άλλες λύσεις από τη λατινική αγορά και έχουν υπάρξει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές, ώστε να προχωρήσει η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Για παράδειγμα, μία λύση που φαίνεται πως υπάρχει στην ατζέντα είναι ο Πάκο Ερέρα, που πριν από λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με τη Λας Πάλμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X