Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δενδρινού

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δενδρινού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάκης Δενδρινός “έφυγε” από την ζωή και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως σε όλα τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τα Τρίκαλα το απόγευμα του Σαββάτου) θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του πρώην Ομοσπονδιακού Τεχνικού. Η διοργανώτρια αρχή εξέφρασε την θλίψη της.
Η ανακοίνωση: “To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Χαλβατζάκης εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Μάκη Δενδρινού και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του. Ο Μάκης Δενδρινός ήταν από τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία 50 χρόνια και θα τον θυμόμαστε πάντα όχι μόνο για την προσφορά του στο άθλημα μας αλλά και για το ήθος του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μάκη Δενδρινού πριν από τις αναμετρήσεις της προσεχούς (3ης) αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X