Στήριξη μέχρι νεωτέρας

ΦΩΤΟ από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προβληματισμός είναι δεδομένος. Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τα λάθη που έγιναν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα αποτελούν τα τελευταία 24ωρα κυρίαρχο θέμα συζήτησης μεταξύ των υπευθύνων της ομάδας. Τη Δευτέρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δε συναντήθηκε με τον Τραϊανό Δέλλα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν κοινές ώρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ να θέλει να ακούσει την άποψη του προπονητή γενικά για την εικόνα της Ένωσης στο πρωτάθλημα και ειδικά για τα όσα συνέβησαν στο Γ. Καραϊσκάκης. Για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς και για τις αποφάσεις που πήρε πριν και κατά τη διάρκειά του.

Το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ότι η διοίκηση στηρίζει τον Δέλλα μέχρι νεωτέρας. Αυτό που τονίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ότι τέτοιες στιγμές χρειάζεται ενότητα και ψυχραιμία. Όχι βιαστικές αποφάσεις. Οι βιαστικές αποφάσεις μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι όντως υπάρχει διάθεση στήριξης του προπονητή, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθούν τρία διαδοχικά κρίσιμα ματς για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το γεγονός άλλωστε ότι στη χθεσινοβράδινη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με την αντιπροσωπεία της Original τονίστηκε για μια ακόμα φορά ότι ο Δέλλας αποτελεί στοίχημα για τον ίδιο και την ομάδα, μόνο τυχαίο δεν είναι. Το θέμα είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η στήριξη που παρέχει η διοίκηση στον Έλληνα τεχνικό. Θα φανεί πολύ σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X