Ξανά ενστάσεις από τον Βασιλόπουλο

«Ψάχνεται» ο Βασιλόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον γνωστό…ανένδοτο κατά της ΑΕΚ και της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια συνέχισε ο Αρης Βασιλόπουλος. Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, τέθηκε προς συζήτηση η στάση του δήμου δημόσια διαβούλευση για το περιβαλλοντικό σχέδιο που έχει καταθέσει η ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου.
Ο Βασιλόπουλος εξέφρασε εκ νέου τις ενστάσεις του για συγκεκριμένα ζητήματα που αναφέρονται στην μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων και επανέφερε την έκθεση του επιμελητηρίου, μια κωμική ιστορία δίχως κανένα υπόβαθρο. Ο Βασιλόπουλος υποστήριξε πως η ΜΠΕ έχει κενά και χρειάζεται τροποποιήσεις (όπως θέσεις πάρκινγκ, ύψος γηπέδου, στέγαση όλων των τμημάτων της ερασιτεχνικής).
Αρκετοί πολίτες της περιοχής έδωσαν το παρών και εξέφρασαν την άποψη τους για το θέμα και δεν παρουσιάστηκαν έντονες διαφωνίες. Ετσι, ο δήμαρχος προανήγγειλε πως σε ένα από τα επόμενα Δ.Σ. θα ζητήσει την ψήφιση μίας εισήγησης που θα κάνει η δημοτική αρχή σχετικά με την δημόσια διαβούλευση της ΜΠΕ, μέσω της οποίας θα εκφράζονται οι ενστάσεις της πλευράς του δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X