"Αντιδράσαμε εξαιρετικά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα"

"Αντιδράσαμε εξαιρετικά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της ΑΕΚ.

«Είναι η δεύτερη αγωνιστική στην οποία χάνουμε έτσι στο τέλος από κάποιες λεπτομέρειες, κάποια λάθη δικά μας., Το σημαντικό είναι πως σε αυτή την δεύτερη αγωνιστική όπως είπε ο κόουτς Σάκοτα δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, αλλά προερχόμασταν από μία οδυνηρή ήττα από την Καβάλα και περιμέναμε να δούμε πως θα αντιδράσουν τα παιδιά απέναντί και σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.

Η αντίδραση τους ήταν καταπληκτική, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που καταβάλαμε, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, έκαναν πολλά σωστά πράγματα από αυτά που είχαμε πει. H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε με 12 παίκτες και να μοιράζουμε τον χρόνο, συνεπώς τα αρκετά λάθη που είδατε, έγιναν διότι πολλές φορές οι παίκτες κουράζονται, χάνουν την συγκέντρωση τους και το καθαρό τους μυαλό, παρόλα αυτά όμως ήταν μία τρομερή προσπάθεια.

Θεωρώ ότι πιέσαμε αρκετά την Α.Ε.Κ και ενδεχομένως αν ήμασταν λίγο τυχεροί να διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Δεν το βάζουμε κάτω συνεχίζουμε, εμείς παρόλο που έχουμε ένα μήνα που γνωρίζουμε ότι θα είμαστε στην Α1, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία και είναι μία ευκαιρία να το πω και δημόσια για τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, που σήμερα είδε με μία μεγάλη ομάδα την προσπάθεια που καταβάλαμε δεν το παρατήσαμε ούτε στους 14 πόντους.

Οι λίγες κενές θέσεις που υπήρχαν να είναι γεμάτες στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, βέβαια προηγείται το παιχνίδι εκτός έδρας με την Κηφισιά, θα προσπαθήσουμε και εκεί να πάρουμε κάτι καλό. Είναι πάρα πολύ θετικό να χάνεις το παιχνίδι από την ΑΕΚ και να βλέπεις σκυθρωπά πρόσωπα, επειδή τα είδα και την προηγούμενη εβδομάδα, ξέρω ότι δεν το βάζουν κάτω τα παιδιά και ότι δεν θα είναι αυτά τα σκυθρωπά πρόσωπα από την Τρίτη και μετά στην προπόνηση. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X