Ψάχνει πλέι μέικερ και ψηλό

Ψάχνει πλέι μέικερ και ψηλό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο. Είναι εκτός ενός βατού στόχου, καθώς στο Κύπελλο με Ολυμπιακό εκτός στα ημιτελικά θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τελικό. Στην Ευρώπη ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα στο Eurocup, ότι χειρότερο για έναν όμιλο.

Χειρότερο όλων είναι η εικόνα της «Βασίλισσας» με παίκτες – κλειδιά να μην έχουν «δέσει» με την ομάδα και στο παρκέ να μην έχει εικόνα συγκροτημένου συνόλου με πλάνο.

Το SDNA και ο Τόλης Κοτζιάς με ρεπορτάζ προχωρούν πιο μπροστά τονίζοντας ότι η ΑΕΚ ήδη αναζητά πλέι μέικερ και ψηλό, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα προπονητή με τον Ντράγκαν Σάκοτα να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Η εβδομάδα αυτή εξ άλλου είναι πιθανό να μας δείξει πράγματα για την κατάληξη του Κώστα Παπανικολάου, όπως και τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Βλέπετε, οι πληροφορίες λένε ότι η “Ενωση” πέρα από πλέι-μέικερ ψάχνει και για ψηλό. Κάποιοι άλλοι τραβάνε ακόμη περισσότερο το σχοινί, λέγοντας ότι μπορεί να τεθεί και θέμα προπονητή.

Υπομονή: είπαμε αυτή η εβδομάδα θα δείξει πολλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X