Ιντέγε: «Η ΑΕΚ βγήκε να πιέσει, εμείς βρήκαμε ευκαιρίες»

Ιντέγε: «Η ΑΕΚ βγήκε να πιέσει, εμείς βρήκαμε ευκαιρίες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και το χαίρεται, όπως εξήγησε με δηλώσεις του ο Μπράουν Ιντέγε, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (4-0), τονίζοντας πως θέλει να δουλέψει σκληρά.

Για το εάν ήταν αυτό το καλύτερό του παιχνίδι: «Δεν νομίζω. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά, μπορώ να δώσω περισσότερα. Εδώ στην ομάδα με υποστηρίζουν και μου δίνουν χρόνο κι ευκαιρίες που κάθε επιθετικός θέλει».

Για το τι έκανε τη διαφορά: «Όταν δέχθηκαν το πρώτο γκολ, πίεσαν για την ισοφάριση κι εμείς είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ήταν φυσιολογική αντίδραση, αλλά αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να σκοράρουμε τα υπόλοιπα τρία γκολ».

Για το εάν είναι αλήθεια πως στην Αγγλία δεν ευχαριστιόταν το ποδόσφαιρο: «Ως επιθετικός, θες χρόνο για να δείξεις τις δυνατότητές σου. Στην Αγγλία δεν είχα αυτήν την ευκαιρία κι υπήρχαν πολλοί επιθετικοί. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές θα είσαι στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Τα άφησα όλα πίσω μου όμως, είμαι στον Ολυμπιακό κι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και θέλω να κερδίζω παιχνίδια.

Πιστεύω πως από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ ένιωσα αυτοπεποίθηση και πίστευα πως μπορώ να τα καταφέρω. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε μία ομάδα για να έχει χρόνο και να παίζει. Αφήνω τα πάντα πίσω μου κι έχω συγκεντρωθεί στην σκληρή δουλεία για να έρθουν οι νίκες, παρόλο που γνωρίζω πως δεν είναι κάτι εύκολο».

Για το γεγονός πως εντάχθηκε αργά στην ομάδα του Ολυμπιακού: «Είδα πως ο Ολυμπιακός ήταν μία ομάδα που μου ταιριάζει, που ήθελε να σκοράρει πολύ. Αυτό ήταν που μου άρεσε, αυτό που αρέσει σε κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Τώρα έχω συγκεντρωθεί στη σκληρή δουλειά για τη συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X