Ηττα για τους «μικρούς» στο Ρέντη

Εικόνες από το ντέρμπι της Κ20 Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταρρέοντας στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα νέων της ΑΕΚ υπέστη βαριά ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό σε ματς που διεξήχθη στο Ρέντη. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σε όλο το πρώτο μέρος ανώτεροι των αντιπάλων τους, αλλά δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις φάσεις με αποτέλεσμα να μην καρπωθούν την κυριαρχία τους. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 15’ με εκτέλεση πέναλτι του Βλαχομήτρου. Η Ενωση είχε τον έλεγχο του ματς, απειλούσε με κάθε τρόπο, εντός και εκτός περιοχής και είχε θαυμαστή λειτουργία.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε μια αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ έπειτα από εκτέλεση φάουλ και ισοφάρισε με τον Λάτσι (23′). Στο φινάλε του ημιχρόνου, η Ενωση έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι.

Στο 43′, ο Κυριαζής είδε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού εκτός θέσης και πλάσαρε μακριά από την περιοχή, ωστόσο αστόχησε για λίγα εκατοστά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο! Αυτή ήταν η καθοριστική στιγμή του αγώνα, καθώς στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ και πάλι με τον Λάτσι και πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Γιαννούτσος έκανε εκπληκτική προσπάθεια και με δύο ποδιές (!) πέρασε ισάριθμους αντιπάλους, αλλά με τη μπάλα στο “κακό” του πόδι, το δεξί, δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Μετά το 50’, οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκε να κλείνουν διακόπτες και έτσι ο Ολυμπιακός που υπερτερεί σε φυσική κατάσταση και εμπειρία απέκτησε τον έλεγχο. Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα που έχει δουλέψει για να σταθεί σε επίπεδο Youth League και όσο περνούσε η ώρα δεν έχανε δυνάμεις.

Το 3-1 έγινε από τον Μεγαρίτη στο 65′, ενώ το σκορ έκλεισε ο Ανδρούτσος στο 71′.

ΟΣΦΠ (Βούζας): Γαβαλάς, Σάλιακας (66′ Ρέτσος), Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι (72′ Κιρτζιαλίδης), Χαντζάρας (54′ Νικολάου).

ΑΕΚ (Μανωλάς): Ντούνης, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γραμμάτικας, Γιαννούτσος (68′ Παπάζογλου), Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (72′ Λίτσι), Τσέλιος, Τζάθας, Βλαχομήτρος, Κυριαζής (62′ Αντωνίου).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X