Επιστροφή στα χαμόγελα μέσω... Λαυρίου

Η ΑΕΚ και το ΝΒΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει δύο ήττες στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια της σεζόν, αλλά αυτές προέκυψαν εκτός πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα νίκησε τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, μια ομάδα με παρόμοιο στόχο και πλέον έχει αφοσιωθεί στον αγώνα με το Λαύριο για την 2η αγωνιστική της Basket League. Στόχος φυσικά να κάνει το 2/2, να βάλει της βάσεις για ένα δυνατό νικηφόρο σερί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να πάει με ηρεμία στο μεσοβδόμαδο του Eurocup με τη Γαλατασαράι.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει για τον αγώνα τους Κατσίβελη και Μωραϊτη, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Ατιτς, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το Λαύριο, μια ομάδα που δεν ήταν βέβαιο πως θα αγωνιστεί στην κατηγορία μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, προέρχεται από καλή εμφάνιση μέσα στην Καβάλα, ωστόσο ηττήθηκε εκεί με ένα τρίποντο στην εκπνοή (68-66). Παρόλα αυτά έδειξε καλά στοιχεία και αναμφίβολα είναι ένας αντίπαλος που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Πρόσωπο που ξεχωρίζει στο ρόστερ του Λαυρίου είναι ο Νίκος Μπάρλος. Με πέρασμα από την ΑΕΚ πριν 8 χρόνια, ο Μπάρλος είναι ο ηγέτης των “νεοφώτιστων” και στην εμπειρία του στηρίζουν πολλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X