Ανακοίνωση-πρόκληση από Θύρα 7

Ανακοίνωση-πρόκληση από Θύρα 7

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανακοίνωση της Θύρας 7 ήταν σε επίπεδο… αναμενόμενο. Κανονικά θα πρέπει να δοθεί στους παίκτες της ΑΕΚ να την διαβάσουν πριν πατήσουν το χορτάρι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι οργανωμένοι του ΟΣΦΠ ζητούν από τους παίκτες της ομάδας τους πολλά γκολ…

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο παίζουμε με την κλάψα. Την Μάρθα Βούρτση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Βασιλάκη Καΐλα του ελληνικού αθλητισμού. Παίζουμε με τους ήρθαμε που ρίξανε την ομάδα τους Γ’ Εθνική, για να μην πληρώσει ο Καβούριας, πρώην διδάσκαλος της σοφερικής και νυν αγαπητικός επιχειρηματίας της εκάστοτε κυβέρνησης και δεν άνοιξε ρουθούνι. Την ομάδα που πέφτει κάτω, σβήνει φώτα, αλλά πάντα στο τέλος της χρονιάς είναι και αυτή μαζί με τα άλλα συνεταιράκια στα τέσσερα. Ζητάμε από την ομάδα να αφήσει το κοντέρ, να γράψει χωρίς κόφτη. Χωρίς οίκτο. Χωρίς παύση. Τελειώστε τους τελειωμένους. Από τον κόσμο, το μόνο που ζητάμε είναι στα γκολ, να υπάρχει σύνεση και λογική με τα καπνογόνα, για να μην τους δίνουμε την ευκαιρία να πάρουνε ανάσα, πριν το επόμενο τέρμα. Θέλουμε γκολ. Όχι μόνο νίκη. Το σύνθημα είναι ένα: Π@@@ μπάλα και τραμπάλα.

Υ.Γ.1 Αύριο 17:00 μ.μ. όλοι στο Ρέντη, στην πρεμιέρα του ανδρικού βόλεϊ. Βάζουμε φωτιά σε όλα τα αθλήματα, κάνουμε γιορτή σε όλα τα πέταλα.

Υ.Γ.2 Γεωργεά με 50€ τι προγραμματάκι προσφέρεις; Απλό ή σπέσιαλ με ελεύθερα πιασίματα;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X