Τσόρι: «Πολύ βελτιωμένη και δυνατή η ΑΕΚ»

Τσόρι: «Πολύ βελτιωμένη και δυνατή η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλά προετοιμασμένος και στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ, δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες. «Προσοχή στην ΑΕΚ, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να ψάξουμε τη νίκη», σχολίασε ο Αργεντινός σταρ των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες στην κάμερα της Nova:

«Δόξα τω Θεώ είμαι έτοιμος. Είμαι καλά. Είμαι προετοιμασμένος. Είναι αλήθεια πως ανυπομονώ. Περιμένω την ευκαιρία που θα μου δώσει ο προπονητής μου. Πάντα εξαρτάται από τον προπονητή. Είμαι, όμως, διαθέσιμος και με πολύ διάθεση να ξαναπαίξω».

Για την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι πως την ΑΕΚ τη βρίσκω πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την τελευταία φορά που την αντιμετωπίσαμε για το κύπελλο. Πιστεύω πως είναι μία δυνατή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εμείς γνωρίζουμε πως είναι υποχρέωσή μας να βγούμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να ψάξουμε τη νίκη, όπως κάνουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X