Ξεπερνάει και το τελευταίο εμπόδιο

Μελετούν το επόμενο βήμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πλευρά της ΑΕΚ είναι γνωστό ότι από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε με δυσπιστία την κίνηση του Άρη Βασιλόπουλου να ζητήσει συνάντηση για το γήπεδο με παρόντα τον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας. Όπως αποδείχθηκε στην αρχή της χθεσινής συζήτησης, οι υπεύθυνοι της ομάδας είχαν απόλυτο δίκιο, αφού από την πλευρά του δήμου έφτασαν στο σημείο να προτείνουν ακόμα και να γίνει το γήπεδο σε διαφορετικό μέρος από το ήδη υπάρχων οικόπεδο που ανήκει στην ερασιτεχνική. Το γεγονός όμως ότι ξεκαθαρίστηκε με τον πλέον πειστικό τρόπο πως δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το συγκεκριμένο σχέδιο, έκανε τον δημαρχο Νέας Φιλαδέλφειας να διαφοροποιήσει τα πλάνα του και να συμπλεύσει με τις κοινές απόψεις του Δημήτρη Μελίσσανίδη και του Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Η ατάκα μάλιστα του αντιπροέδρου της “Δικέφαλος 1924” προς τον Άρη Βασιλόπουλο (“πες μου τι θέλεις να γίνει στην πόλη και θα το κάνω”) αποτέλεσε άλλη μια απόδειξη για το ότι από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει σαφέστατη πρόθεση να πράξουν ό, τι χρειάζεται προκειμένου να βρεθεί μια κοινή γραμμή πλεύσης με τον δήμο, για να μην προκύψουν νέα εμπόδια στην πορεία. Όπως φαίνεται μάλιστα από το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης στο υπουργείο, ξεπερνιέται ένα ακόμα εμπόδιο και από την πλευρά της Ένωσης πιστεύουν πως από εδώ και στο εξής μπορεί να υπάρξει συνεργασία (όπως είχε συμβεί για ένα μικρό διάστημα πριν από αρκετούς μήνες), χωρίς νέες ανούσιες καθυστερήσεις. Αισιοδοξία υπάρχει, αν και το πρόσφατο παρελθόν μας έχει διδάξει ότι σε ότι αφορά στις σχέσεις της ΑΕΚ με την πλευρά του δήμου, οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να κρατούν …μικρό καλάθι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X