Στις επάλξεις για το ντέρμπι, Βάργκας και Μπαρόχα

"H σημαία κυματίζει στην Ελλάδα, με Μπαρόχα και Βάργκας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα “αγκάθια” της προετοιμασίας του Δικεφάλου ενόψει του ντέρμπι ήταν η απουσία των Βάργκας και Μπαρόχα, οι οποίοι βρέθηκαν στην πατρίδα τους για τα ματς με Παραγουάη και Βραζιλία. Το άγχος των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν η ημερομηνία επιστροφής των δύο ποδοσφαιριστών, με δεδομένο το γεγονός ότι την προηγούμενη φορά που απουσίασαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο, δεν κατάφεραν να προλάβουν την προπόνηση της Πέμπτης, λόγω καθυστερήσεων στις πτήσεις τους.

Αυτή τη φορά όμως ο Βάργκας με τον Μπαρόχα επέστρεψαν στην ώρα τους και αυτή την ώρα δίνουν κανονικά το παρών στην προπόνηση της ομάδας που διεξάγεται στα Σπάτα. Λόγω της κούρασης από τις πολύωρες πτήσεις, είναι λογικό να ακολουθήσουν σήμερα πιο χαλαρό πρόγραμμα και ουσιαστικά να έχουν την ευκαιρία να μπουν σε πιο δυνατούς ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής, παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X