Οι διαδοχικές…εκρήξεις «Τίγρη» και Ντούσκο

Με «τίγρη» και Ντούσκο στη Δούρου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ ήταν προετοιμασμένοι για όλα. Ηξεραν, πως με τον Βασιλόπουλο δεν είναι ποτέ εύκολο να βγάλεις άκρη. Ωστόσο, με όση ηρεμία και αν είχαν «οπλιστεί», υπήρξαν στιγμές που απασφάλισαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο ΥΠΕΚΑ. Οι διαδοχικές «εκρήξεις» του Μελισσανίδη και του Μπάγεβιτς στάθηκαν ικανές να βάλουν τον Βασιλόπουλο στη θέση του, να πείσουν τον Σκουρλέτη για το δίκαιο των αιτημάτων και η κουβέντα να επανέλθει εκεί που πρέπει.
Όταν ο Βασιλόπουλος άρχισε τις περίεργες ιστορίες με τη μετακόμιση στο Ρενό, έπεσε στον τοίχο που λέγεται Μπάγεβιτς. Αμέσως μόλις άκουσε αυτές τις ανιστόρητες κουβέντες, ο Ντούσκο πετάχτηκε και φώναξε οργισμένος: «δεν ξέρεις τι λες». Με τόσο έντονο τρόπο, που…τρόμαξε ακόμα και ο Σκουρλέτης και πετάχτηκε πάνω (για αυτό και στο τέλος του ζήτησε συγγνώμη για την ένταση ο Μπάγεβιτς).
Αμέσως μετά την πρώτη «έκρηξη», ακολούθησε ο Μελισσανίδης. «Αποδεικνύεται ότι δεν θελεις το γήπεδο. Ολα αυτά τα κάνεις για καθυστέρηση και για τίποτα άλλο. Εδώ στο δικό μας χωράφι και παλεύουμε τρία χρόνια να βρούμε άκρη, μας λες να πάμε στη Ρενό; Πόσα χρόνια ακόμα δηλαδή μας ζητάς να περιμένουμε; Και τι είναι η Ρενό; Δικό σου είναι το οικόπεδο; Αν είναι δικό σου, να κάνεις το Δημαρχείο στη Ρενό», είπε με τρόπο που δεν επιδεχόταν αμφισβήτησης.
Οταν έπεσαν λίγο οι τόνοι, ο Μελισσανίδης συνέχισε λέγοντας: «Το μόνο που σου ζητάμε είναι να μας αφήσεις να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας στο δικό μας οικόπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και εμείς για την περιοχή θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε τους κατοίκους. Το ξέρεις πλέον ότι είμαστε απόλυτα νόμιμοι. Και να σου πω κάτι; Τι πάμε να χτίσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια; Τσιμεντοβιομηχανία πάω να χτίσω για να βγάλω λεφτά; Γήπεδο θα κάνουμε! Γήπεδο που θα είναι κόσμημα για ολόκληρη την περιοχή και θα αναβαθμίσει την πόλη! Δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι αντίθετος ούτε να προσπαθείς με κάθε τρόπο να μας καθυστερήσεις».
Ο Βασιλόπουλος δεν είχε βέβαια τίποτε να απαντήσει σε όλα αυτά. Απλά προσπάθησε και επέμεινε για λίγο στις εναλλακτικές προτάσεις, ενώ στη συνέχεια αντέδρασε για λίγο όταν του είπε ο Μελισσανίδης ότι έχει μαραζώσει η περιοχή. Όλα αυτά για λίγο, καθώς αμέσως μετά ανέλαβε ο Σκουρλέτης και τελείωσε το θέμα της Ρενό προχωρώντας ουσιαστικά την κουβέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X