«Στη Ρενό να κάνεις το δημαρχείο σου»

«Στη Ρενό να κάνεις το δημαρχείο σου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως κατάφερε να πετύχει η ΑΕΚ στο φινάλε της σημερινής συνάντησης στο ΥΠΕΚΑ. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους και τον Αρη Βασιλόπουλου, αλλά και τον Πάνο Σκουρλέτη. Ειδικά όταν ο Βασιλόπουλος άρχισε να συζητά για προτάσεις μετακόμισης της ΑΕΚ από την ιστορική της έδρα σε παρακείμενο χώρο που έχει σχολεία ή ακόμα και στην παλιά Ρενό στην Εθνική, ο Μελισσανίδης ήταν απόλυτος: «Στη Ρενό να κάνεις το δημαρχείο σου». Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Βασιλόπουλο να συνεχίσει τις περίεργες ιστορίες και έδωσε στη συζήτηση την πραγματική διάσταση.
Πράγματι, από εκεί και πέρα τα πράγματα ομαλοποιήθηκαν και στο φινάλε της διαδικασίας οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ έφυγαν ικανοποιημένοι. Πάντως, δεν είναι τυχαίο πως ο Μελισσανίδης αποχώρησε από το ΥΠΕΚΑ δίχως να κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση και ήταν εμφανώς συνοφρυωμένος σε σχέση με το κλίμα και τις εικόνες που υπήρχαν έπειτα από την προχθεσινή συνάντηση με τη Ρένα Δούρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X