Ανοσίκε στο enwsi.gr: "Οι διαιτητές είχαν δίκιο"

Ανοσίκε στο enwsi.gr: "Οι διαιτητές είχαν δίκιο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όου Ντι Ανοσίκε ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κράσνι, άλλωστε η αποβολή του με 5 φάουλ δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την ομάδα όσο ήθελε. Ο σέντερ της ΑΕΚ αγωνίστηκε για 12 λεπτά, πρόλαβε να κατεβάσει 8 ριμπάουντ, να κερδίσει πέντε φάουλ, αλλά ο λόγος που περιορίστηκε ο χρόνος συμμετοχής του ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο ίδιος από νωρίς με τα φάουλ.

Ο Ανοσίκε στη δήλωσή του στο enwsi.gr δεν δικαιολογήθηκε σε κανένα σημείο και παραδέχτηκε πως ήταν δική του ευθύνη τα φάουλ. Ο ίδιος θεωρεί τις υποδείξεις των διαιτητών απόλυτα σωστές.

«Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Τα προβλήματα με τα φάουλ είναι μέρος του αγώνα. Όπως και να’ χει όμως είναι ένα μάθημα για μένα, πρέπει να μάθω τους διαιτητές του Eurocup και να βελτιωθώ αγωνιστικά ενόψει της συνέχειας που αναμφίβολα είναι δύσκολη. Ήταν δίκαιη η αποβολή μου, ήταν σωστές οι αποφάσεις των διαιτητών και εγώ είμαι αυτός που πρέπει να μάθει πράγματα και να κερδίσει κάτι μέσα απ’ αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X