Σαρικόπουλος στο enwsi.gr: "Είχαμε λάθος προσέγγιση"

Σαρικόπουλος στο enwsi.gr: "Συσπείρωση, ενέργεια και άμυνα" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος θεωρεί πως η ΑΕΚ ακολούθησε τον ρυθμό της Κράσνι και αυτό ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα της. Ο σέντερ της «Βασίλισσας» αγωνίστηκε για 4:34, αλλά στη δήλωσή του στο enwsi.gr ξεκαθάρισε πως αυτό είναι ζήτημα τακτικής και δεν υπήρξε πρόβλημα τραυματισμού.

Για την ήττα από την Κράσνι:

«Νομίζω πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι λανθασμένα. Ξέραμε πως η Κράσνι βασιζόταν στο ταλέντο συγκεκριμένων παικτών, που έχουν πολύ καλή δυνατότητα στο ένας εναντίον ενός. Προσεγγίσαμε τον αγώνα μέσα από την επίθεση, που ήταν λάθος από την πλευρά μας. Έπρεπε να βγάλουμε ενέργεια, να τους τρέξουμε, να τους φθείρουμε και να του φορτώσουμε νωρίτερα με φάουλ από τη στιγμή που έχουν μικρό ροτέισον. Από εκεί και πέρα κάποια παιδιά κουράστηκαν, είχαμε κι εμείς μικρό ροτέισον και γενικά δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι υγιέστατος. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι περαιτέρω. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος, είτε έρχομαι από τον πάγκο είτε όχι, κάθε φορά μπαίνω στον αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X