Μαθήματα στυλ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Το χαμόγελο του "τίγρη"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιτέλους, ενα ανδρικό ντύσιμο κομψό, σωστό, σοβαρό αλλά καθόλου μα καθόλου βαρετό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφθασε στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής φορώντας ένα εξαιρετικό κοστούμι. Απο πού να ξεκινήσω. Ας ξεκινήσω απο τη γραβάτα : Oύτε λεπτή, ούτε φαρδυά, μαύρη και με διακριτική ρίγα σε ίδιο τόνο η οποία έδινε το απαραίτητο παιχνίδισμα στα φώτα για να μην βαριέσαι όταν τη χαζεύεις.
Παντελόνι μαύρο με σωστό ύψος και ίσια γραμμή. Ούτε στενό, ούτε φαρδύ και με δερμάτινη ζώνη η οποία είχε την απόλυτη αγκράφα. Καμμία σχέση με τις ζώνες που φορούν οι wanna be νεότεροι κοστουμαρισμένοι ή οι κλισέ μεγαλύτεροι χαρτογιακάδες. Κοινώς, δείτε τη ζώνη και να τη θυμάστε την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε. Όλοι σας.
Λευκό πουκάμισο, ολόσωστο. Και πάμε στο ζενίθ. Το σακάκι. Μπλε σκούρο αλλά και με μια υποψία ρουά και καρό σε μαύρο το οποίο δένει και με το παντελόνι και με τη γραβάτα. Τρίγωνο. Τα έδεσε θαυμάσια και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ενα όμορφο ζευγάρι μυτερά σκαρπίνια.
Απόλυτο Yes.
Πηγή: any-news.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X