Ξεπέρασε τον Χατζή και έγινε... Γκάλης!

Ξεπέρασε τον Χατζή και έγινε... Γκάλης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε ονειρική απόδοση εναντίον της Κράσνι, πέτυχε 42 πόντους και είναι κρίμα που αυτή η εμφάνιση δεν συνδυάστηκε με νίκη για την ΑΕΚ. Είναι εξαιρετικά σπάνιο για Έλληνα παίκτη να ξεπερνά τους 30 πόντους, πόσο μάλλον τους 40. Θα πρέπει να γυρίσουμε στην εποχή του Νίκου Γκάλη, τότε που ο Έλληνας «θεός» του μπάσκετ είχε μετατρέψει σε ρουτίνα εμφανίσεις με τέτοια αποδοτικότητα.

Αναμφίβολα οι εποχές έχουν αλλάξει, το μπάσκετ είναι διαφορετικό, αλλά ο Μαυροκεφαλίδης με την απόδοσή του μας θύμισε το μπάσκετ του ενός πρωταγωνιστή, του μεγάλου σκόρερ, του σούπερ σταρ που σήκωνε στην πλάτη του ολόκληρη την ομάδα. Γιατί ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που ξεχωρίζει για την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του, όμως για την ΑΕΚ είναι ο δικός της σούπερ σταρ.

Δεν είναι βέβαιο ότι θα φτάσει ξανά σε +40, ούτε μπορεί να αποκλειστεί. Όμως με την ποιότητα που διαθέτει θα προσφέρει στην ΑΕΚ και τον κόσμο της αρκετές καθοριστικές εμφανίσεις. Ο Μαυροκεφαλίδης θα δώσει νίκες στην ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, γι’ αυτό αποκτήθηκε και αυτό μπορεί να κάνει.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ πήρε το ρεκόρ του Νίκου Χατζή, που μέχρι την Τετάρτη ήταν ο Έλληνας με τους περισσότερους πόντους σε αγώνα Ευρωλίγκα ή Eurocup. Ο παλιός αρχηγός της Ένωσης είχε πετύχει 37 εναντίον της Μακάμπι την περίοδο 2004-05.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X