Περνάει και το τελευταίο εμπόδιο

Το χαμόγελο του "τίγρη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτα ο νόμος, μετά η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στη συνέχεια η ξεκάθαρη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και τώρα το επόμενο και τελευταίο εμπόδιο πριν την οικοδομική άδεια. Το “αγκάθι” από τις αντιδράσεις του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Εδώ και πολύ καιρό είναι ξεκάθαρο ότι οι κινήσεις από την πλευρά του δήμου μόνο προβλήματα δημιουργούν στις πράξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της επιστροφής της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για το λόγο αυτό, με “όπλο” (και) την απόλυτα θετική στάση της Ρένας Δούρου, οι υπεύθυνοι της Ένωσης θέλουν σήμερα να τελειώνουν μια και καλή με τις δικαιολογίες που προβάλλει συνεχώς ο δήμος, βάζοντας εμπόδια στις κινήσεις που έχουν προηγηθεί.

Η συνάντηση που θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μεταξύ του αρμόδιου υπουργού Παναγιώτη Σκουρλέτη, του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του, αλλά και του δημάρχου της περιοχής, Άρη Βασιλόπουλου, αναμένεται να αποτελέσει ίσως το τελευταίο εμπόδιο πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Το έγγραφο δηλαδή που περιμένουν στην ΑΕΚ αρχές του νέου έτους για να αρχίσουν μετά από εύλογο χρονικό διάστημα τα έργα στο γήπεδο. Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν σήμερα να αποδείξουν ενώπιον του υπουργού ότι όλες οι έως τώρα αντιδράσεις του δήμου είναι αβάσιμες και ότι οι ίδιοι έχουν κινηθεί απολύτως νόμιμα, με γνώμονα τόσο το καλό της περιοχής (με την ανάπτυξή της) όσο φυσικά και της ομάδας.

Το  enwsi.gr θα δώσει το παρών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και θα σας ενημερώνει άμεσα για όλα όσα θα συμβούν στην κρίσιμη αυτή συνάντηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X