Από την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη

Από την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα συναντήσει για πρώτη φορά η ΑΕΚ τον Κύζα το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τον είχε βρει ξανά μπροστά της τον Δραμινό διαιτητή και πάλι ημέρα Σάββατο, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Και η αλήθεια είναι πως οι αναμνήσεις, δεν ήταν και οι καλύτερες. Δεν είχε προκύψει βέβαια καμία βαρβάτη φάση και ως εκ τούτου ούτε και κανένα βαρβάτο λάθος. Όμως οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν παράπονα και από τα φάουλ που έδινε ή δεν έδινε αλλά και από την μοιρασιά στις κίτρινες κάρτες. Ενώ υπήρχε μια ανατροπή του Πλατέλλα στα όρια της περιοχής, που ο Κύζας αγνόησε και δεν έδωσε το φάουλ. Σε μια θέση μάλιστα, από την οποία είχε σκοράρει ο Μπαρμπόσα στη Βέροια, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο κάποια πολύ μεγάλη φάση ο Δραμινός δεν έχασε στην Ξάνθη, αλλά βεβαίως δεν προέκυψε και τέτοια. Πάντως στην ΑΕΚ προσβλέπουν και περιμένουν σωστή διαιτησία στο Καραϊσκάκη.

Πάντως στο ματς της 2ης αγωνιστικής στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη, η ΑΕΚ συνάντησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι της τον διαιτητή από την Δράμα. Και το Σάββατο στο Καραϊσκάκη θα είναι μόλις η δεύτερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X