«Τον Μάρτη τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Εικόνες από την συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, μίλησε για την συνάντηση που έγινε χθες με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, αυτή που θα γίνει αύριο με στο ΥΠΑΠΕΝ παρουσία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, αλλά και τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει.

Αλέξης Αλεξίου επιβεβαίωσε αρχικά με τις δηλώσεις του το θετικό κλίμα που βγήκε από την συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια Αττικής, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, εξήγησε γιατί η ΑΕΚ αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δήμου για συνάντηση παρουσία του Υπουργού ΠΑΠΕΝ Πάνου Σκουρλέτη, ενώ σχολίασε τα εμπόδια που έχουν μπει μέχρι σήμερα στην προσπάθεια της Ένωσης να ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Αλεξίου στον ΣΠΟΡ FM… 

Για τη συνάντηση με την Περιφέρεια:«Η Περιφέρεια δρα για το κοινωνικό όφελος, στην περίπτωσή μας ενός αναπτυξιακού έργου και νομίζω ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες όπου εμπλέκεται. Κάτι που θα γίνει μέσω ομάδων εργασίας που θα δουλέψουν από κοινού».

Για τον λόγο των καθυστερήσεων στο θέμα του γηπέδου: «Όποιος έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη των γεγονότων το τελευταίο έτος, αντιλαμβάνεται γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις. Γιατί κάποιες διαδικασίες δεν προχώρησαν ενώ θα έπρεπε, γιατί υπήρξαν διαβουλεύσεις που άργησαν, γιατί κάποιες παρατάσεις δίνονταν από το πουθενά, γιατί υπήρχαν προσφυγές και κάποιες άλλες κινήσεις που, κατά τη γνώμη μου, έδρασαν παρελκυστικά».

Για το ραντεβού που ζήτησε ο Δήμος παρουσία Σκουρλέτη: «Εμείς θα παρευρεθούμε. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μη βρεθούμε όπου μας καλούν για να δώσουμε διευκρινίσεις για το έργο, παρόλο που είναι τόσο γνωστές οι θέσεις μας σε όλους τους συνομιλητές μας. Θα είναι παρών και ο Δήμος και πιστεύω ότι με την παρουσία του τρίτου συνομιλητή, θα βρεθεί μια λύση».

Για το αν βασικό πρόβλημα στο θέμα του γηπέδου είναι ο Δήμος: «Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα. Η ΑΕΚ έχει έναν σκοπό: Να κάνει το γήπεδο στο οικόπεδό της και να το διατηρήσει στην ιδιοκτησία της ακολουθώντας τους νόμους. Αυτό θέλει και τίποτα άλλο».

Για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα: «Η απάντηση ίσως δεν ικανοποιεί, αλλά νομίζω ότι αν βρισκόμασταν σε άλλο κράτος, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Τώρα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, κάποια άλλη παράταση, κάποια άλλη παρέλκυση. Όπως έχει πει και ο κ. Ανδριόπουλος, από Μάρτη πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X