Χάμιλτον στο enwsi.gr: "Ομάδα με ποικιλία η ΑΕΚ" (VIDEO)

Χάμιλτον στο enwsi.gr: "Ομάδα με ποικιλία η ΑΕΚ" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν Χάμιλτον είναι ένα από τα αστέρια της Κράσνι. Με αξιόλογο πέρασμα από το ΝΒΑ με Ντένβερ, Χιούστον και πέρυσι τους Κλίπερς, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στο enwsi.gr για το ματς με την ΑΕΚ και την πρεμιέρα του Eurocup.

Για όσα γνωρίζει για την ΑΕΚ:

«Είδαμε την ΑΕΚ στο βίντεο και φαίνεται πως έχει παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έχει ποικιλία. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας που είναι πολύ ταλαντούχα, πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ και την ενέργεια που διαθέτει η ομάδα του μετά από 3 διαδοχικά ματς εκτός έδρας:

«Δεν υπάρχει πρόβλημα κόπωσης αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να δίνουμε αγώνες και όσο συμβαίνει αυτό, τόσο περισσότερο θα δένεται η ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ που μας νίκησε την Κυριακή είναι μια διαφορετική υπόθεση, καθώς έχει τους ίδιους παίκτες για 2-3 ακόμη και 4 χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα».

Για τον Μαλίκ Χέρστον και κατά πόσο τον γνωρίζει:

«Έχω ακούσει πράγματα για εκείνον. Δεν τον έχω δει πάρα πολύ να αγωνίζεται, πρόσφατα τον παρακολούθησα στο βίντεο και θα δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Όπως είπα και πριν όμως, προτεραιότητα για εμάς είναι η δική μας απόδοση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X