Οι πρώτες σκέψεις ενδεκάδας του Δέλλα για το ντέρμπι

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πλατανιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις μέρες πριν από κάθε αγώνα της ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας συνηθίζει να κάνει την πρώτη δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του ματς που ακολουθεί. Στην προκειμένη περίπτωση, από τη στιγμή που επόμενος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, η συγκεκριμένη δοκιμή έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, αν και ο τεχνικός της Ένωσης προσπάθησε να …θολώσει κάπως τα νερά.

Στη μία ενδεκάδα επέλεξε ουσιαστικά τους παίκτες που προορίζει για το βασικό σχήμα μέχρι τη μεσαία γραμμή και στην άλλη ενδεκάδα την τετράδα που ενδεχομένως να ετοιμάζει για την επίθεση.

Στην πρώτη ομάδα είχε τερματοφύλακα τον Ανέστη, με τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο να παραμένουν στο κέντρο της άμυνας και τους Γκάλο, Ντίντακ να καλύπτουν τα δύο άκρα, ενώ οι δύο παίκτες της μεσαίας γραμμής στο 4-2-3-1 ήταν ο Γιόχανσον με τον Σιμόες.

Στη δεύτερη ομάδα την επιθετική τετράδα αποτελούσαν οι Πλατέλλας – Μπαρμπόσα στα δύο άκρα, ο Μάνταλος στον άξονα και ο Αραβίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε έπαιξε στην πρώτη ομάδα και κινήθηκε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κρισάντους, έχοντας τους Γροντή και Ανάκογλου στα δύο άκρα.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας των “αναπληρωματικών” ήταν ο Βούρας στα δοκάρια, με τους Σοϊλέδη, Βασιλαντωνόπουλο, Κολοβέτσιο, Άρθο στην άμυνα και τους Κορδέρο – Ανδρεόπουλο στη μεσαία γραμμή.

Εννοείται ότι αυτή ήταν μόλις η πρώτη δοκιμή ενδεκάδας του Δέλλα και τίποτα περισσότερο. Γι’ αυτό και μπορούν να βγουν συμπεράσματα μόνο ως προς τις αρχικές του σκέψεις για τους παίκτες που θα βρεθούν στην πρώτη σέντρα του ντέρμπι. Τόσο αύριο, όσο και την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσουν περισσότερο τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X