Αναγέννηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές φορές η καθημερινότητα, η ρουτίνα και μικρές αρρυθμίες που ταλανίζουν το μυαλό, κρύβουν το δάσος και αφήνουν στο κάδρο μόνο το δέντρο. Υπάρχουν στιγμές που όσοι ασχολούμαστε με την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, παρασυρόμαστε σε καταστάσεις που δεν καταγράφουν όσα συντελούνται στην ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Είναι σχεδόν βέβαιο, πως κάποια στιγμή αργότερα, ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει τη σημερινή εποχή, ως περίοδος αναγέννησης της ΑΕΚ.
Προσέξτε μόνο όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες. Στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για ένα σημαντικό ντέρμπι, δίχως να πηγαίνει πλέον σε αυτό ως πρόβατο επί σφαγή. Δεν μπορώ να ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης. Αλλωστε, ένα παιχνίδι κρίνεται από πολλούς παράγοντες και υπάρχουν αρκετά αστάθμητα δεδομένα που μπορούν να το καθορίσουν. Αλλά το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της για τη νίκη.
Την ίδια στιγμή, ο χρόνος και οι μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα. Εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ και υψηλόβαθμα στελέχη του έβαλαν συνεχώς κατά του Μελισσανίδη και της ΑΕΚ, φτάσαμε σε συναντήσεις με έντονη αβρότητα και την περίφημη αναφορά στο Δούρου αρένα. Υπερβολή σαφέστατα, αλλά απαραίτητη για να εγκαινιάσει τη νέα εποχή στις σχέσεις των δύο μερών.
Ακόμα καλύτερα, στο μπάσκετ. Επειτα από μια εύκολη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ (ομάδα που δεν έβλεπε η ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια), ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Επειτα από οκτώ στείρα χρόνια, όπου η «Βασίλισσα» βολόδερνε και έψαχνε να βρει από πού θα πιαστεί, το καράβι έχει χαράξει πορεία πρόσω ολοταχώς για την κορυφή.
Αντιλαμβάνομαι πως ο καθένας θέλει αποτελέσματα χθες. Πως θα ήθελε ακόμα καλύτερες και περισσότερες μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, να παίζει ήδη η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, να είναι ακόμα πιο δυναμική η επιστροφή της Ενωσης στο μπάσκετ. Αλλά η ζωή έχει αποδείξει, πως ό,τι ανεβαίνει απότομα, πέφτει και με πάταγο. Η ΑΕΚ έχει να καλύψει δρόμο, να ξεπεράσει την ελληνική γραφειοκρατία και τα συστήματα που έχουν παγιωθεί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και να φτάσει στον στόχο της.
Αυτό που ζητείται απ’ όλους είναι πίστη στο εγχείρημα. Στήριξη και καλόπιστη κριτική. Ως τέτοια εννοείται να έχεις ξεκάθαρη και αποκρυσταλλωμένη γνώμη για όσα αναφέρεις. Διότι δεν γίνεται για παράδειγμα να είσαι περήφανος για τους Ελληνες διεθνείς και να θέλεις την ανάδειξη νεαρών, αλλά παράλληλα να ζητάς με επιμονή και άλλες μεταγραφές ξένων. Δεν μπορεί να βλέπεις την πολεμική για το γήπεδο, αλλά να αμφισβητείς εάν υπάρχει βούληση και χρήματα. Δεν μπορεί να ξέρεις πως πέρυσι η ΑΕΚ θα βυθιζόταν αύτανδρη, αλλά να αμφισβητείς τον προπονητή που της έφερε την τελευταία μεγάλη διάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X